Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Danstheater Imagine op 2 september in Kursaal Oostende

Op zaterdag 2 september kan je naar danstheater Imagine in Kursaal Oostende. Deze live voorstelling onder leiding van Melissa Arnone combineert prachtige stemmen, indrukwekkende instrumentklanken, expressieve choreografieën, artistieke kostuums en tot de verbeelding sprekende beelden.


De voorstelling Imagine vindt plaats op zaterdag 2 september om 19.30 uur in Kursaal Oostende. Op de website van Kursaal Oostende vind je alle info. Op de Facebookpagina van Imagine Aacademy kan je een kijkje nemen achter de schermen en de voorbereidingen volgen!

Bekijk ook:

  • Wil je kans maken op een duoticket voor Imagine? Klik hier om deel te nemen aan de wedstrijd!