Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Mooie manicure bij je thuis

Tegenwoordig zijn er heel wat mogelijkheden om lang te genieten van gelakte nagels. Ook thuis kan je aan de slag met producten zoals gellak. We testen het systeem van Pink Gellac uit en verzamelen enkele vriendinnen voor een gezellige namiddag nagels lakken!


Je hoeft tegenwoordig niet per se een volleerd nagelstyliste te zijn om met mooi verzorgde nagels te kunnen pronken. Het enige wat je nodig hebt is een rustig momentje en de juiste producten. We mogen aan de slag met een starterskit van Pink Gellac. Zes dames gaan de uitdaging aan om de methode uit te testen. Tijdens de sessie krijgen de dames tips van nagelstyliste Ann Kusseneers.

“Het lijken veel stappen, maar eigenlijk is het heel kort”, aldus Ann. “Als je het nog niet gewoon bent, duurt de hele behandeling maximum een half uur. Als je een beetje gevorderd bent, dan lukt het op een kwartiertje. Het kan zowel op korte als lange nagels.”

“Gellak is een soort lak die moet uitharden in een ledlamp”, vervolgt Ann. “Daardoor kan het product veel langer op je nagels blijven zonder af te brokkelen.”

Pink Gellac maakt uitsluitend gebruik van ledlampen. Door zowel de Europese als de Amerikaanse autoriteiten worden lampen voor het uitharden van gellak als veilig beschouwd.

Je brengt de gellak in 3 eenvoudige stappen aan. Na het voorbereiden van de nagels begin je met stap 1: het aanbrengen van de base coat (basislaag). Daarna lak je 1 of 2 laagjes van je favoriete kleur aan (stap 2). Als finishing touch breng je als stap 3 een top coat (toplaag) aan voor een mooi effect.

Verwijderen

Nagels met gellak ogen zo’n 14 dagen mooi, daarna kan je ze verwijderen volgens dit stappenplan. Vind je dat te veel gedoe, dan kan je bij het lakken ook al een ‘peel base coat’ aanbrengen. Dit product zorgt ervoor dat je de gellak heel snel kunt verwijderen zonder remover en zonder je nagels te weken.

Kriebelt het om zelf ook thuis aan de slag te gaan? Klik hier om kans te maken op een starterskit van Pink Gellac!