Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Grote kunst voor kleine kenners

De tentoonstelling ‘Great art for great kids’ laat kinderen op een verrassende en originele wijze kennismaken met de grootmeesters uit de schilderkunst. Illustratrice Thais Vanderheyden vertaalt werken van onder meer Edgar Degas, Johannes Vermeer en Peter Paul Rubens naar een kindvriendelijke en toegankelijke versie.


Na een succesvolle passage in Brussel strijkt ‘Great Art for Great Kids’ nu ook neer in Knokke-Heist. De expositie is gebaseerd op de succesvolle boekenreeks “Grote Kunst voor Kleine Kenners” van de Belgische illustratrice en schrijfster Thaïs Vanderheyden. Voor één keer nemen dieren de rollen over van de figuren van beroemde schilderijen. Of het nu panda’s, biggetjes, ijsberen of nijlpaarden zijn, een complete zoo staat in de spotlights in deze tentoonstelling.

‘Great Art for Great Kids’ loopt tot en met 10 september in de voormalige visserijschool, Kursaalstraat 55, 8301 Knokke-Heist. Klik hier voor meer info.