Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIE FRIDAY: Waterijsjes

Niets zo verfrissend als een zelfgemaakt waterijsje met vers fruit. Het is bovendien de ideale activiteit tijdens een zomerse vakantiedag! Ik maak een regenboogwaterijsje en een kiwi-watermeloenijsje.


Deze zomerse, gezonde waterijsjes zijn overheerlijk! Ze stellen niet teleur, zijn leuk om te maken met het gezin én zorgen voor heel wat kleur deze zomer!

Wil je deze ijsjes ook zelf kunnen maken? Download hier het recept.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door KitchenAid.