Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Edouard in Parijs

De Haute Couture-week in Parijs bracht ook dit jaar de fine fleur van de modewereld samen. Naast namen als Dior, Chanel en Balenciaga ook een Belgisch vooraanstaand modehuis: Natan. Edouard Vermeulen vierde de veertigste verjaardag van zijn collecties met een defilé in het gezelschap van tal van bekende Belgen.


Als locatie koos Edouard Vermeulen voor het 18de eeuwse stadspaleis Palais de la Légion d’honneur ook bekend als hôtel de Salm, aan de linkeroever van de Seine. In dit statige decor defileerden de modellen met de couturecollectie voor deze herfst en winter. De live muziek is van Loïc Nottet die voor ons land in 2015 een vierde plaats behaalde op het Eurovisiesongfestival.  Op de catwalk herkennen we onder meer de Nederlandse creatief ondernemer en influencer Vivan Hoorn. 

De gastenlijst is een verzameling van bekende gezichten zoals minister Annelies Verlinden, Ella Leyers, Elodie Ouédraogo, Jennifer Heylen en Bazar-frontman Mathieu Terryn. Ook voor modejournaliste Veerle Windels is het defilé een niet te missen afspraak. Ze volgt Edouard Vermeulen ondertussen al ettelijke jaren. Later dit jaar brengt ze een boek uit over veertig jaar Natan