Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Denim bezegelt huwelijk tussen auto en mode

Zowel voor de autosector als de mode vormt duurzaamheid één van de belangrijkste uitdagingen. Toch kunnen deze twee werelden elkaar ook vinden. Modeontwerpers Jasmien Van Loo en Jordy Arthur mogen zich uitleven met denim in opdracht van Volvo. Aanleiding is de lancering van de EX30, een volledig elektrische SUV.


Jasmien en Jordy werken in hun designs met gebruikte jeans of ‘deadstock’ (overschotten). Ook de ontwerpers van de EX30 hebben heel wat gerecycleerde materialen gebruikt in de wagen, waaronder denimvezels. Een dresscode voor het lanceringsfeestje is dus snel gevonden. De genodigden worden in een jeansoutfit verwacht in het pas gerenoveerde Wintercircus in Gent.

https://www.tiktok.com/@jasmienvanloo/video/7250472696977362202

@jordyarthur_

One piece of my Volvo look (presenting it tomorrow). A bag inspired by the shape of Volvo headlights, also nicknamed Thor’s Hammer headlights ✨ Made from recycled denim and dead-stock tulle fabric♻️

♬ ex factor – <3