Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Dé badmodetrends van 2023

De zomer is in het land en hoe kunnen we dat beter vieren dan met een overzicht van bikini- en badpaktrends! Lot De Cock van Lingerie Ohlala in Lendelede verklapt de zonnigste tips.


Veel kleur

Wees maar zeker dat je op het strand of langs het zwembad heel veel kleur zal zien. Felle kleuren zijn weer helemaal in. Dit zien we voornamelijk terugkomen in prints, want ook deze zijn enorm populair. Met felgekleurde bloemen of retro streepjes ben je deze zomer helemaal mee met de trends.

Bikini of badpak

Deze zomer winnen de badpakken het van de bikini’s. Een badpak met een bloemenprint is daarom ook Lot’s ultieme zomertip.

Door een badpak te kiezen met een print of plooitjes op de buik gaat het lichaam ook slanker lijken dan met een egaal kleur.

Heb je toch liever een egaal kleur? Dan kies je best voor zwart. Maar het hoeft niet saai te zijn. Deze zomer is zwart heel chique in combinatie met goud of extra versiering zoals pailletten.

De vorm

Wat je ook veel zal zien zijn badpakken of bikini’s met een off-shoulder top. Het is een super leuk en speels model. Door op één schouder een bandje te hebben zit het ook steviger dan een bandeau top zonder bandjes.

Zet je liever je benen in de spotlight? Ga dan voor een broekje dat een beetje hoger uitgesneden is. Hierdoor lijken de benen langer en ook slanker.

Pareo

Voor of na je zwemsessie een beetje meer stof nodig? De pareo is helemaal terug van weggeweest. Deze handige sjaal is super veelzijdig om op verschillende manieren te dragen. Knoop het als rok of als jurkje, dit handige strandaccessoire is deze zomer jouw beste vriend.