Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

A touch of gold

Juwelen zijn helemaal in, maar hoe blijf je mee met de trends? We zetten ze even op een rijtje dankzij Elisa De Meulder van Twice as Nice. Een touch of gold of liever een kleurrijke look? Het kan allemaal!


Kleur en goud combineren

Een trend die je zeker zelf ook al gezien had: goud en kleur zijn een prachtige combinatie en maken van je juwelensetje een speels en kleurrijk gegeven.

Earparty

Nog een grote trend bij de juwelen: zelf je combinaties maken. Is het met verschillende oorringen, zoals bijvoorbeeld links en rechts twee verschillende oorringen, of bij meerdere gaatjes allemaal verschillende juwelen gebruiken? Da’s helemaal in! Ook aan je arm kan je een heuse armparty maken: combineer een stoere schakelarmband met wat fijne bandjes, gekleurde bandjes… ’t Kan allemaal!