Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Familiebier Ypra is terug, in een nieuw jasje!

Edouard Vermeulen kennen we als modeontwerper, maar hij komt uit een familie van bierbrouwers. Zijn vader stopte in de jaren zeventig met brouwen. Nu zet Edouard het familiebier Ypra weer op de kaart in samenwerking met zijn neef Omer Jean Vander Ghinste.


Nieuw jasje, nieuwe smaak

Het oorspronkelijke Ypra-bier was een iets zwaarder bier dan dat het nu is. Nu is het een licht biertje met citrussmaak. Het is de ideale dorstlesser voor komende zomer.

Rijke familiegeschiedenis

Edouard Vermeulen en Omer Jean Vander Ghinste zijn neven en komen beide uit de gelijknamige brouwersfamilies (Vermeulen en Omer Vander Ghinste). Omer Jean zet het werk van zijn voorvaders verder, terwijl we Edouard kennen als mode-ontwerper van Natan. Edouard kon zijn kennis van de modewereld perfect gebruiken om de verpakking van het nieuwe bier te ontwerpen.