Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Ontdek de natuurlijke luxe van Casa Vipp Andorra

In de bergen van Andorra staat een Borda, een traditioneel stenen huis. Het is een uniek gastverblijf van het Deense bedrijf Vipp. Het minimalistische design nodigt uit om helemaal tot rust te komen en je te laten inspireren voor je eigen interieur!


Casa Vipp Andorra werd oorspronkelijk gebruikt als zomerhuis voor de grootouders van Kasper Egelund, de CEO van Vipp. In 2017 werd het huis door het bedrijf gerenoveerd. Het doel was om de oorspronkelijke charme van het huisje te behouden, terwijl er moderne voorzieningen aan werden toegevoegd.

Het ontwerp van het pension is geïnspireerd op de natuurlijke omgeving en het minimalistische design van Vipp. Het resultaat is een charmante en gezellige accommodatie die perfect past bij de prachtige bergen van Andorra.

Vipp Casa Andorra

Het huis is ontworpen als een moderne, minimalistische interpretatie van een traditionele bergchalet. Het warme kleurenpalet weerspiegelt de natuurlijke schoonheid van de bergen. Het gebruik van hout, steen en andere natuurlijke elementen creëert een warme en gastvrije sfeer.

Vipp casa Andorra

Casa Vipp Andorra bestaat uit twee verdiepingen met een open keuken, verbonden met een eet- en woonkamer met open haard. Via de metalen trap komen de gasten in de slaapkamer en de grote badkamer met een open douche en een vrijstaand bad. Elke kamer heeft zijn eigen, zorgvuldig uitgekozen, unieke details.

Vipp Casa Andorra

Gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving rondom Casa Vipp Andorra. Het huis is omgeven door bergen en biedt gasten de mogelijkheid om actief de streek te ontdekken. Na een dag in de buitenlucht kom je tot rust in de gezellige woonkamer, kan je  aan de slag in de volledig uitgeruste keuken of genieten van een heerlijk bad.

Vipp casa Andorra

Het ontwerp van Casa Vipp Andorra is zorgvuldig doordacht en brengt de natuurlijke schoonheid van de omgeving naar binnen, terwijl het toch een moderne, minimalistische uitstraling heeft. Het resultaat is een prachtige en unieke accommodatie die perfect past bij de indrukwekkende bergen van Andorra.

Vipp Casa Andorra

Vipp

Het Deense bedrijf Vipp werd in 1939 opgericht door Holger Nielsen. Voor het kapsalon van zijn vrouw ontwierp hij een vuilbak die zo populair werd dat hij besloot een bedrijf op te richten om deze te produceren en verkopen.

Vandaag is Vipp uitgegroeid tot een merk dat bekend staat om zijn producten van hoge kwaliteit en minimalistische ontwerp. Naast prullenbakken produceert Vipp ook keukenaccessoires, badkameraccessoires, verlichting en meubels. Elk product is ontworpen om lang mee te gaan.

Naast hun meubels heeft Vipp ook een zeven unieke gastenverblijven op verschillende plaatsen in Scandinavië, Italië en nu ook Andorra. Deze huizen weerspiegelen de filosofie van Vipp met innovatief, grensverleggend design.

 

Bekijk ook: