Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Maak deze zomer een statement met de ‘Ik wil naar huis’-collectie

Zuurpruimen, verenigt u! Want eindelijk is er een vakantiecollectie die helemaal bij jullie past.


En dat hebben we te danken aan ontwerpster Karen François, bekend van haar hilarische ‘Ik wil naar huis’-merk. Samen met het Belgische schoenen- en kledingmerk Bristol heeft ze een capsulecollectie uitgebracht die perfect past bij alle zuurpruimen die op vakantie liever terug naar huis gaan.

Denk aan reiskoffers die er niet alleen fantastisch uitzien op Instagram, maar ook nog eens praktisch zijn, badpakken die je zowel voor jezelf als voor je mini-me kan scoren, coole badslippers en een bucket hat met de slogan “Ik wil naar huis”. Allemaal grappige en stijlvolle items die je doen verlangen naar een vakantie, maar tegelijkertijd verzekeren dat je snel weer thuis zal zijn.

Bristol x Karen Francois

CMO van Bristol, Lore Vanaudenhove, legt uit waarom Karen zo’n goede match is voor het merk: “Haar humor en no-nonsense attitude weerspiegelen helemaal waar Bristol voor staat: toffe producten aan eerlijke prijzen voor échte mensen die geen instafilter op hun leven leggen of zich gek laten maken door mode- of schoonheidsidealen.”

En Karen zelf is natuurlijk ook enthousiast over deze samenwerking: “Ik had al lang enkele producten in gedachten die qua productie nogal moeilijk uit te brengen zijn in m’n eentje. Ik probeer soms iets uit in een oplage van één stuk, voor mezelf. De reiskoffer maakte ik bijvoorbeeld al eerder. Wanneer ik daarmee op zwier was, kreeg ik vaak de vraag waar mensen die konden kopen. Bristol staat bekend om haar degelijke valiezen, daarom is deze samenwerking zo perfect. Ik wil mensen natuurlijk geen brol aansmeren!”

#fakecation

Voor de campagne kozen Bristol en Karen voor het concept van #fakecation. Want waarom zou je de moeite doen om echt op vakantie te gaan als je het gevoel van een tropisch eiland ook kan creëren vanuit je eigen achtertuin? Post een paar fake vakantiefoto’s op social media en voel je meteen een influencer. Maar eigenlijk draait het allemaal om het genieten van het echte leven, en dat kan nu dus ook in een paar matching ‘ik wil naar huis’-slippers, badpak en bucket hat.