Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kleiner wonen met comfort

Toen Laura Denoyelle in Denemarken studeerde, was een tiny house een goedkoop alternatief voor een studentenkot. Ze schreef er een thesis over en nu ook een boek vol tips en ervaringen.


Een tiny house is een woning van maximum 50 vierkante meter, op wielen. Weinig schoonmaakwerk dus, wat veel mensen vast interessant zullen vinden! Maar wat moet je verder weten over een klein huis? Hoe zit het met de wetgeving? Is het comfortabel? Allemaal vragen die Laura beantwoordt in haar boek. “Het is niet gewoon klein gaan wonen, het is je leven anders gaan inrichten. Niet op een slechte manier die je beperkingen geeft, gewoon op een andere manier”, aldus Laura. We gaan ook langs bij Hanne en Sam die bewust kozen voor een tiny house.