Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Generation WOW kondigt tweede editie aan met Bobbi Brown

Na een succesvolle eerste editie is Generation WOW terug met een nieuw inspirerend evenement: “Create & Elevate”. Op 12 juni strijken ze opnieuw neer in het Kursaal van Oostende met een indrukwekkende line-up.


Tijdens het ‘Create & Elevate’-evenement zullen verschillende nationale en internationale powervrouwen het podium betreden. Hun doel is om hun verhaal te delen en vertellen hoe zij het maximale uit zichzelf halen. Vorig jaar werd bewezen dat er vraag is naar vernieuwende en verfrissende evenementen zoals deze. Maar liefst 900 powervrouwen kwamen samen in Oostende om zich te laten inspireren door experts als relatie-goeroe Esther Perel en avonturier Cedric Dumont.

Generation WOW

Angelique Foré en Barbara De Beir zijn ervaren ondernemers die in 2019 hun krachten bundelden om de “Generation WOW” gemeenschap op te richten. Deze on- en offline community richt zich op het verbinden van ambitieuze Belgische vrouwelijke ondernemers en intrapreneurs, waarbij sterke content en inspirerende evenementen een centrale rol spelen.

Met hun businessconferentie voor vrouwen willen ze elke vrouw laten beseffen dat ze intrinsiek creatief is. Want creativiteit speelt een belangrijke rol in alles wat we doen. Die creativiteit wordt tijdens het ‘Create & Elevate’-evenement, naar een hoger niveau tillen.

“Zo zijn we weer een stap dichter bij onze droom om de Rock Werchter van de business conferences voor vrouwen worden.” – Angelique Foré en Barbara De Beir, founders Generation WOW.

Bobbie Brown

 

De headliner dit jaar is minder dan de legendarische Bobbi Brown, visagiste, ondernemer, auteur en spreker. Ze begon haar carrière als make-up artist in de jaren ’80 en creëerde al snel een revolutionaire make-up lijn die gericht was op het verbeteren van natuurlijke schoonheid. Haar merk Bobbi Brown Cosmetics werd in 1991 gelanceerd en groeide uit tot een van de grootste beauty merken ter wereld.

Het is de allereerste keer dat deze powervrouw komt spreken in België. Ze zal haar verhaal delen, wil vrouwen inspireren en hen via hun schoonheid naar the next level brengen.

 

Belgische powervrouwen

Naast Bobbi Brown kan je op 12 juni ook heel wat nationaal talent verwachten. Zoals Lisbeth Imbo en Cathérine Moerkerke, die het evenement zullen hosten in Kursaal Oostende.

Ook Elodie Ouedraogo zal aanwezig zijn. De Olympisch gouden medaillewinnares en mede-oprichtster van Unrun, deel hoe haar sportcarrière haar zowel mentaal als fysiek sterk beïnvloed heeft.

Daarnaast neemt ook bestseller auteur en kunstenares Saskia De Coster haar publiek mee op een reis naar de bron van creativiteit. Volgens haar heeft iedere vrouw het vermogen om creatief te zijn.

Steffi Vertriest, co-founder van thee.be, zangeres en NJAM! chef, bespreekt de kracht van waarheid en hoe het spreken van de waarheid ons kan helpen ons volledig potentieel te ontplooien.

Auteur en wellbeing experte Ann De Bisschop, geeft concrete tips & tricks die een verschil kunnen maken voor ons geluk en gezondheid.

Véronique Bockstal, oprichter van Outgrow, deelt haar ervaring als consultant en hoe ze uit haar comfortzone stapte om haar eigen bedrijf te starten.

Zin om zelf deel te nemen aan het evenement? Alle info vind je op de website van Generation WOW.

 

Bekijk ook de editie van vorig jaar:

Business conferentie voor vrouwen: Empower Your Network