Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Ga hip de zomer in dankzij deze tips!

Wil je deze zomer helemaal mee zijn met de nieuwste trends? Magalie Aerts van Les Jumelles geeft je allerlei tips om hip de zomer in te gaan.


Aardetinten maken een opmars

Deze zomer ga je – in tegenstelling tot vorig jaar – ook heel vaak aardetinten en zachte kleuren tegenkomen op het straatbeeld. Zelfs zwart zal je makkelijk in de rekken terug vinden voor deze zomer. Voor zij die liever kleur dragen zijn er twee heerlijke trendkleuren de komende maanden: fushia en lime!

Accessoires maken je outfit af

Een leuke pet, een pluimenbroche of een speelse tas: het zijn allemaal kleine dingen die je outfit helemaal af maken. Zelfs de haarbanden zijn helemaal terug van weg geweest: hoe breder en kleurrijker, hoe beter!

Linnen all the way

Wil je dit seizoen wat minder nieuwe kledij aankopen en helemaal je gang gaan met wat je al liggen hebt? Zorg dan misschien enkel nog voor een lange, linnen jurk. Het linnen ga je de komende periode heel vaak zien op het straatbeeld. Ook een toffe crochet jurk of broek mag ook niet ontbreken in je kleerkast deze zomer.