Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Belgische ontwerpers schitteren tijdens Barcelona Bridal Fashion Week

Tijdens de Barcelona Fashion Week stralen de Belgische ontwerpers van de Marylise en Rembo Fashion Group bij het presenteren van hun nieuwe bruidscollecties.


Barcelona Bridal Fashion Week was dit jaar opnieuw een groot succes. 34 ontwerpers uit 15 landen presenteerden hun nieuwe collecties en bij elke modeshow zat de zaal vol. Ook Belgische merken Marylise, Rembo Styling en Carta Branca vielen in de smaak op de catwalk. De drie merken zijn onderdeel van de Marylise en Rembo Fashion Group.

Als algemene trend kozen merken voor glitter- en parelmoeren stoffen, met borduurwerk, kralen en versieringen. Verschillende collecties lieten zich inspireren door de natuur, met veel gebruik van bloemenmotieven.

Marylise

Belgisch familiebedrijf Marylise specialiseert zich al decennialang in het ontwerpen en produceren van trouwjurken van hoge kwaliteit met een mooie pasvorm. Ze kleden dynamische en modieuze jonge vrouwen. Hun nieuwe collectie bevat een mix van verschillende stijlen, van romantische en bohemien tot moderne en minimalistische ontwerpen.

Rembo Styling

Rembo Styling verraste het publiek met zowel haar bruidsjurken als de kleurrijke feestcollectie. Het merk is bekend voor haar verfijnde, gedurfde en vrolijke ontwerpen en dat is ook te zien in hun nieuwe collectie. Dit jaar stralen ze met een moderne romantische look, met veel doorschijnende stoffen, bloemenpatronen en kleurrijke sluiers.

Carta Branca

Carta Branca staat voor ‘carte blance’ in het Portugees. De naam verwijst naar de creatieve vrijheid die de ontwerpers krijgen bij het creëren van deze unieke stukken, gemaakt in Portugal. Het merk staat bekend om haar avant-gardistische stijl en maakt gebruik van zijden stoffen. De nieuwe collectie is elegant en eigentijds.