Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Anna Dello Russo x 7 For All Mankind: schitterend denim

Denimmerk 7 For All Mankind heeft de krachten gebundeld met mode-icoon Anna Dello Russo. Het resultaat is een exclusieve collectie met een buitengewone uitstraling.


In samenwerking met het bekende Amerikaanse denimmerk “7 For All Mankind” heeft het Italiaanse mode-icoon en styliste Anna Dello Russo een limited edition collectie gecreëerd. Deze exclusieve lijn is avant-garde, vernieuwend en zit boordevol onverwachte details. Zo zijn de cut-outs versierd met opvallende Swarovski kristallen, wat resulteert in het ultieme statement voor nostalgische feestkleding.

De collectie bestaat onder andere uit een cropped denim jacket, een bodycon jurk en een jumpsuit geïnspireerd op de jaren 70. Natuurlijk kan 7 For All Mankind’s bekende High Waist Slim Kick en opvallende bootcut niet ontbreken. Ook het overhemd, de denim shorts en de witte tank kregen een make-over met kristallen.

Stella Maxwell, die model staat voor de campagne is geen onbekende. Deze Brits-Ierse is de dochter van een diplomaat en is geboren in Brussel. Ze was onder meer Victoria’s Secret-model en werkte eerder al samen met Anna Dello Russo voor Vogue Japan.

De denimcollectie van 7 For All Mankind x Anna Dello Russo is vanaf 19 mei 2023 online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar.

 

Anna Dello Russo is een Italiaanse mode-icoon bekend om haar flamboyante stijl en aanwezigheid op modefeestjes. Ze is al jaren creatief adviseur en werkte voor de Italiaanse en Japanse Vogue.  In 2018 werd ze aangesteld als Fashion Brand Ambassador van het prestigieuze Istituto Marangoni, een mode- en designschool in Milaan.

Naast haar indrukwekkende carrière is Anna Dello Russo momenteel ook te zien in Germany’s Next Top Model, waar ze samenwerkt met model en presentatrice Heidi Klum.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Dello Russo (@annadellorusso)