Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Sienna Miller is het gezicht van Twinset Milano SS23

De nieuwe campagne van het Italiaanse modemerk Twinset laat een kijkje achter de schermen zien van Sienna Millers werk als model en actrice.


Sienna Miller is de ster in de nieuwe campagne “now and forever” van Twinset Milano. Het glamoureuze leven van Miller weerspiegelt zich in de campagnebeelden van de zomercollectie. Maar de Twinset campagne gaat niet alleen over het tonen van de laatste trends; het is een blik achter de schermen van Sienna’s leven als actrice, de hectische momenten, ontspanning, voorbereiding en anticipatie die bij haar beroep horen.

Miller begon haar carrière als fotomodel en verscheen op de pagina’s van verschillende magazines als Vogue en Marie Claire. Later was ze ook te zien op het grote scherm in onder andere Layer Cake, Alfie, Casanova en Factory Girl.

Met Sienna Miller als het gezicht van de campagne, zal Twinset ongetwijfeld de aandacht trekken van fashionista’s over de hele wereld. Met haar natuurlijke schoonheid en spontane uitstraling is Miller de belichaming van Twinset en hun romantische vrouwelijke kledij.