Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Mis het niet: ELLE Fashion Week Knokke-Heist

Mode-inspiratie nodig? Tijdens de ELLE Fashion Week ben je van donderdag 4 mei tot zondag 14 mei 2023 op de juiste plek. Net zoals vorig jaar gaat dit gepaard met tal van defilés. Ook bij de lokale handelaars valt er heel wat te beleven. Ontdek hier het programma en een vooruitblik met Ellen van Lovebyjackie.


De ELLE Fashion Week Knokke-Heist is een evenement dat je als modeliefhebber niet mag missen. Een week lang zijn er heel wat activiteiten te beleven in de badstad.

 

Modeshows

Op 4 mei opent het magazine ELLE de week met een grootschalig evenement op het Lichttorenplein. Belgische merken zoals CKS, Pinko en So Antwerp stellen hun collecties voor tijdens spectaculaire defilés.  Ben je helemaal fan van een item? Dan kan je het ook direct kopen in de boetieks.

 

Shopping acties

Naast veel mode-inspiratie kan je ook profiteren van heel wat shopping acties. Laat jezelf verwennen met een glaasje bubbels, extraatjes, professioneel advies en nog zo veel meer bij de deelnemende winkels.

Op 6 mei kan je extra genieten, want de ELLE Shopping Day maakt het feest helemaal compleet. Op deze dag krijg je ook heel wat exclusieve aanbiedingen. Je kan hier gratis van profiteren, je moet alleen inschrijven.

 

ELLE Brunch Club

Goed shoppen kan je natuurlijk niet op een lege maag. Een heerlijke brunch mag daarom niet ontbreken. Het ENSO Hotel in Knokke-Heist krijgt op 5, 6 en 7 mei een make-over tot de ELLE Brunch Club. Geniet van een uitgebreide brunch in een prachtige omgeving en in gezelschap van de ELLE-redactrices. Ook hiervoor reserveer je online een plekje.

 

Fashion Expo

Krijg je maar niet genoeg van mode? In de baliezaal van het Toerismekantoor Knokke ervaar je de wereld van de mode door de ogen van modefotografen.

Hier ontdek je onder andere kleurrijke Instawall van fotograaf Dirk Alexander en de natuurfotoreeks “In De Wolken” van fotografe Carmen Kemmink. Aanschouw ook iconische coverfoto’s van het magazine en enkele prachtige creaties van Belgische modehuizen.

In Cultuurcentrum Scharpoord loopt de tentoonstelling “Dazed & Confused” van de Britse fotograaf Rankin. De tentoonstelling is genoemd naar zijn magazine waar al dertig jaar iconische modefoto’s in verschijnen van onder ander Kate Moss, U2, Oasis en veel andere Britse popartisten.

Bekijk ook:

  • Een terugblik op de editie van 2022 vind je hier.