Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Fleurige kindermode

Wanneer de lentezon komt piepen, is het altijd uitkijken naar de nieuwe, kleurrijke zomercollecties. Ook bij de kindermode. In België kennen we er wat van met Simple Kids, Bellerose, Morley en Filou&Friends. We trokken met Tendens naar de Filou&Friends store in Knokke-Heist om de nieuwste kleertjes te ontdekken.


Geïnspireerd op Italië

Filou&Friends liet zich voor deze collectie inspireren op Italië. Je ontdekt grappige prints op t-shirts en truitjes die je zin doen krijgen in een heerlijke pasta of een tochtje met de Vespa. De rood-witte tafellakentjes in een echt Italiaanse pizzeria? Filou&Friends gebruikt het patroontje in schattige jurkjes en haarbanden.

Comfortabel spelen

Kinderkledij, dat moet duurzaam en comfortabel zijn. Filou&Friends kiest altijd voor natuurlijke stoffen die heel gemakkelijk zitten en tegen een stootje kunnen.

Coole kleuren en prints

Kleur, dat zit er ook altijd in bij Filou&Friends en ook deze zomer kan je zowel voor zachte tinten als lila en lichtgeel gaan, maar evengoed voor bubblegum roze en blauw. Er zitten ook motiefjes in de collectie zoals bloemen of felgele citroenen, je kan de Italiaanse zomer bijna ruiken!

Bekijk ook