Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Ellen Petri showt zomertrends

De eerste lentezon hebben we al voelen kriebelen en ook in de kledingwinkels fleuren de nieuwe collecties de etalages op. Deze zomer kan het allemaal: felle fluokleuren, bloemenmotiefjes, jaren 70 stijl en dierenprints.


Ex-Miss België Ellen Petri showt de collectie van Due Amanti in de winkel in Knokke-Heist. Zaakvoerster van het Belgische modemerk is Annelies Boulangier: “De slogan van Due Amanti is: Feel Lucky. Dat is wat we ook met deze lente- en zomercollectie willen doen. Elke vrouw laten stralen in een schitterende outfit.”

Savage Elegance

Bij Due Amanti kozen ze voor twee bijzondere stijlen: Savage Elegance en Boho Nostalgie. In beide trends zijn basics en statement pieces gecreëerd die je naar hartenlust kan mixen en matchen.

Bij Savage Elegance vond Annelies inspiratie in de natuur. De collectie is gemaakt uit natuurlijke materialen zoals katoen, tencel en viscose. De mineraal- en aardekleuren zijn ideaal om het seizoen te starten, gecombineerd met de dierenprint. De leopardprint is intussen een basic geworden in onze garderobe.

Boho Nostalgie of “mood boost trend”

Een tweede belangrijke trend voor Due Amanti is Boho Nostalgie. In dit felle thema staan krachtige kleuren centraal die optimisme uitstralen. Magenta, appelgroen en warm oranje. Ook prints zie je hier. Bloemetjes of strepen, of zelfs gecombineerd in één stuk. Die Bohoprints zijn designs die Due Amanti zelf tekent en die je heel blij maken.

Dressed up blazer

Een belangrijk key item dit seizoen is de dressed up blazer. Een vrouwelijke kostuumvest doet de vrouw extra stralen. Bij Due Amanti ontwierpen ze een een basic fit waar mooie neklijnen en details aan toegevoegd worden.

Annelies Boulangier: “Al deze trends dit seizoen, gooi ze gewoon naar hartenlust door elkaar! Als het gevoel goed zit, zit je altijd juist. Mode is hoe je je voelt en wat je voelt, straal je uit!”