Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Van mijn melk: over borstvoeding, met hulp en humor

Jonge mama’s hebben vaak heel veel vragen rond borstvoeding. Sofie Verschueren pakt dit gevoelige thema aan op een luchtige manier met een boek vol advies en pakkende getuigenissen.


Sofie heeft zelf drie kinderen en meer dan zes jaar (and counting) borstvoeding op de teller. Verder kreeg ze ook twee nominaties als borstvoedingsbv bij Kind en Gezin. Haar eerste keer met een baby aan de borst is ondertussen een decennium geleden en die jaren hebben wat extra mildheid en nuance opgeleverd, maar vooral meer kennis en ervaring. Het is geen verhaal pro of contra, het is gewoon een boek over borstvoeding, uiteraard gereviewd door een lactatiekundige.

In deze reportage praten we met Sofie en twee andere mama’s.

 

Klik hier voor meer info over het boek van Sofie.