Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Lonken naar de zomer

Verlang je al naar warmere temperaturen? Dan hebben we alvast een mooi voorsmaakje van de nieuwe kledingtrends! Het Italiaanse merk Twinset neemt je voor de lente- en zomercollectie mee naar het zwoele Marrakech.


Twinset laat zich voor het nieuwe seizoen inspireren door Marrakech en Talitha Getty. Deze actrice en model verwierf in de jaren zestig een iconische status met haar kleurrijke stijl en onverwachte combinaties. Het is alvast dromen van warme dagen en avonden met bohemien-stijl en lange, vederlichte jurken.

Het kleurenpalet oogt warm met terracotta-tinten.

De prints waaronder paisley en florale motieven mogen dit seizoen best uitbundig zijn.

Ook delicate pastels zullen in 2023 de zonnige dagen extra opfleuren.