Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Bond in motion: van fictie naar werkelijkheid

James Bond en uitzonderlijke wagens: ze vormden altijd al een geslaagd huwelijk. En nu kan je die mooie symbiose niet alleen in films zien, maar ook tijdens de tentoonstelling ‘Bond in Motion’ in Brussels Expo. Wij waren erbij op de openingsavond!


Bond in Motion is een unieke tentoonstelling rond de voertuigen van de beroemde Britse spion 007. Het is een primeur voor Europa in deze vorm: Maar liefst 50 originele voertuigen op ware grootte, maar ook miniaturen en schaalmodellen (motors, auto’s, vliegtuigen, onderzeeërs, hovercrafts, helikopters …) worden er in een originele setting van 6000 m² groot gepresenteerd.

De stuks komen rechtstreeks uit de films. In sommige gevallen is zelfs nog de schade te zien die de wagen opliep tijdens de opnames!

Bond in Motion loopt nog tot en met 14 mei 2023.

Meer info: www.007brussels.com

WIN!