Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

De kracht van reflectie

In de drukte van iedere dag is er vaak geen tijd om stil te staan bij wat geweest is. Toch is reflecteren belangrijk naar de toekomst toe. Bossy, het magazine voor ondernemende vrouwen, besteed er veel aandacht aan in hun nieuwste editie.


Dorien Camps richtte in 2018 het magazine Bossy op met de leuke baseline ‘A valuable waste of time’. Ondertussen groeide zowel de gedrukte versie als het online platform uit tot een vaste waarde. Iedere editie staat in het teken van een bepaald thema.

Het nieuwste nummer draait helemaal rond reflecteren en het belang ervan. Voor het eerst kunnen de lezers ook aan de slag met een werkboek. Wij waren erbij tijdens de voorstelling in het complex Zebrastraat in Gent!