Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Carrièreswitch: van reissector tot handtassenontwerper

Marlies werkte 14 jaar lang in de reissector. Ze heeft daar allerlei jobs voor haar rekening genomen, maar door corona had ze niet veel werk meer en besloot ze om een andere uitdaging aan te gaan: haar eigen handtassenmerk!


Marlies gebruikt uitsluitend restleder om haar handtassen en andere accessoires te maken. Ze heeft al altijd het gevoel gehad dat ze meer iets met haar handen wilde doen, dus de opleiding marokijnerie was perfect voor haar en startte de liefde voor leder en handtassen. Het was een grote stap naar haar eigen zaak, maar ze heeft er nog geen seconde spijt van.

Benieuwd hoe je zelf een handtas kan maken? Dan kan je bij haar zeker eens een workshop volgen! Volg haar op Instagram voor meer info.