Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

2023: Verfspecialisten stellen hun trendkleur voor

Maak alvast maar een Pinterest-board aan, want er is heel wat interieurinspiratie op komst! Etangled Green is door Boss Paints en Colora uitgeroepen tot dé trendkleur van 2023. Dit subtiel vergrijsde muntgroen kan je op diverse manieren combineren.


Rustgevend zacht, maar ook prikkelend en fris: zo omschrijven Boss Paints en Colora Etangled Green. De verfspecialisten combineren het kleur in vier thema’s van telkens zes kleuren. Het resultaat is een veelzijdige kleurenmix die zowel warm, fris, opgewekt als luxueus oogt.

In de volgende leefwerelden vind je de nodige inspiratie, welke kant je ook op wil gaan met je interieur.

Process by nature

Na ecologische duurzaamheid en recyclage ligt de focus vandaag op regeneratie. Niets uit de natuur wordt verspild, alles krijgt een tweede leven.

In het interieur zorgt Process by nature voor een prachtige mix van groentinten die moeiteloos met elkaar gecombineerd worden. Ga voor rustiek met houten structuren of probeer eens een moderne en speelse look door metalen en ruwe ondergronden te combineren met uitgesproken groene tinten.

A call for beauty

Een kleurenpalet van diepe, luxueuze tinten met warme metallics als juweeltjes voor het interieur.

Creëer een art deco feel door middel van gouden metalen accenten, gestroomlijnde meubels en spiegelende oppervlakten. Het geheel: een warm en stijlvol interieur met een edgy feel.

Concept of escape

Een optimistisch thema met een palet vol felle, vrolijke en energieke kleuren waarmee je jezelf kan uitdrukken.

Fris een witte ruimte op met verschillende kleurrijke accenten of kies 1 knallend accent op je muur of plafond in combinatie met decoratieve elementen die de kleur complementeren. In dit type interieur vind je de nodige energieboost.

Need for sense

Nu het leven weer wat ‘normaler’ aanvoelt, is het tijd voor herstel. Toch hebben we behoefte om in onze veilige cocon te blijven, ver weg van de chaotische wereld. Daar omringen we ons met comfort en streven we mentale rust na. Ook onze behoefte aan tactiliteit kent ongekende hoogtes. Boven alles staan zelfzorg en levenskwaliteit voorop.

Heerlijk cocoonen doe je met Need for sense, een palet aan zachte pasteltinten die gezelligheid uitstralen en mentale rust geven, vaak monochroom gebruikt voor een complete onderdompeling. In combinatie met afgerond meubilair, zachte structuren en lange gordijnen, kom je thuis in een omgeving waar je instant tot rust komt.

De trendcollectie van BOSS paints vind je in de colora-winkels, bij een BOSS paints verkooppunt, via je vakschilder of via colora.be.