Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Gezellig de herfst in met An Lemmens

An Lemmens slaat voor de vierde keer de handen in elkaar met Belgisch modemerk LolaLiza. Ze gaat dit keer niet voor een collectie vol lange jurken, maar voor een gezellige herfstcollectie vol kleur.


Wie An Lemmens zegt, denkt vaak glamoureus, gewaagd en een tikkeltje rock & roll. De collecties die de Belgische presentatrice met LolaLiza in het verleden al uitbracht, lagen volledig in die vibe. Deze FW-collectie toont een heel andere kant van An. Hoewel comfort bij Lemmens altijd centraal staat, mag het deze herfst en winter ietsje meer zijn. Een gezellige midi trui-jurk, een comfortabel broekpak en een donzige jas, uiteraard allemaal on-trend, maken de koude temperaturen eens zo draagbaar.

Hoog tijd voor gezelligheid

Warm, gezellig en vrolijk, zo beschrijft An haar eigen collectie.

Een poederroze winterjas, een paarse mantel, een lichtgroen broekpak en een midi trui-jurk met zo wat alle kleuren die je in de herfst kan tegenkomen. De collectie draagt prachtige herfsttinten, en dat is niet toevallig. “Ik woon in een bosrijk gebied. Als ik na een drukke dag mijn oprit oprijd, ben ik in dit seizoen steeds opnieuw verwonderd door de fantastische kleuren bij mij voor de deur! De lijn is een ode aan de natuur” verklaart An.

Perfecte fit

Na drie collecties op de teller, doken An en LolaLiza voor een vierde keer in de moodboards, stoffen en prints om samen de kleurrijke lijn tot leven te brengen. Van de inspirerende brainstorms en de keuze van stoffen tot het design en de pasrondes: alle fasen van het creatieproces doorliepen de twee samen.

Comfort boven alles

Deze collectie is gemaakt voor de vrouw die van het leven en van elke zonnestraal geniet. Comfort stond opnieuw bovenaan het lijstje tijdens het creatieproces. Ans favoriete stuk is de midi trui-jurk, die aanvoelt als een deken waarin je jezelf wikkelt tijdens een avondje bingewatchen, maar die tegelijkertijd ook kan dienen als outfit om op restaurant te gaan. “De truc? Combineren! Draag je de jurk met een basketschoen of een elegant laarsje, dat maakt een wereld van verschil,” verklapt An.