Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Glamour op het 79e Venice Film Festival

Het Filmfestival van Venetië sluit vandaag de deuren. De 79ste editie biedt niet alleen heel wat ontdekkingen op het grote scherm, maar ook veel indrukwekkende outfits op de rode loper.


Het oudste filmfestival ter wereld vindt plaats op het Lido, het smalle eilandje voor de kust van Venetië. Naar goede gewoonte zakt ook heel wat bekend volk af naar de filmzaal én de rode loper.

Het Italiaanse Pinko ontwierp voor een aantal sterren, vooral modellen, op maakt gemaakt jurken. Onder hen de Belgische (in Kortrijk geboren) Rose Bertram.

Rose verschijnt op de rode loper van “Bones And All” in een fuchsia en zwarte jurk van tafzijde, met een extra hoge split en strik aan de voorkant.

 

Jasmine Sanders draagt PINKO bij het bijwonen van “Il Signore Delle Formiche”. Ze kiest voor een op maat gemaakte witte crêpe jurk. Het ontwerp is versterkt met een hoge split.

Model Irina Shayk gaat kijken naar de Frans-Italiaanse dramafilm “L’Immensità”. Haar zwarte satijnen jurk heeft een open rug en lange sleep.

Collega-model Stella Maxwell woont dezelfde première bij en kiest eveneens voor zwart. De crêpe jurk heeft ruchedetails op de borst en open rug.

Amanda Lear trekt de aandacht met een zijden fuchsia wikkeljurk en bijpassende broek bij het bijwonen van “Il Signore Delle Formiche”.

Frans model Didi Stone straalt in een zwart-witte jurk van crêpe stretch, met een volledig paillettenlijfje voor het bijwonen van de film “Blonde”.

De Portugese Sara Sampaio draagt een volledige paillettenjurk met open rug en hoge split voor het bijwonen van “The Son”.