Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Mobiel moois en mode tijdens Damme GT Classics

Damme Gt classics is een feest voor autoliefhebbers die graag met hun pareltje cruisen. Tijdens het evenement komen ook fashionista’s aan hun trekken, want tussendoor toont Viviane Audenaert nieuwe collecties voor de winter.


Na twee afgelaste edities door corona mochten de oldtimers opnieuw opgeblonken worden voor de Damme GT Classics. Het hele weekend worden verschillende routes in Damme en omstreken afgelegd met unieke wagens die allemaal een stukje geschiedenis met zich meedragen.

Terwijl de autoliefhebbers vergapen aan de oldtimers, kunnen de modeliefhebbers een blik werpen op de modetrends van het nieuwe seizoen. Styliste Viviane Audenaert ziet veel oversized en lange kledij: wijde broeken, lange jurken, lange cardigans,… Qua kleuren zien we vooral groen en ecru.