Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

#FOODIE FRIDAY: HOME MADE LEMONADE

Wat is er beter dan op een hete zomerdag kunnen afkoelen met een heerlijke, frisse homemade lemonade? Niet veel toch? Daarom maak ik vandaag twee makkelijke limonades klaar: eentje met aardbeien en eentje met frambozen!


Een lekkere, verfrissende limonade zelf maken is makkelijk en nog eens super tof om te doen!

Benieuwd hoe je de limonades kan maken? Download hier het recept.

#FoodieFriday?

Foodie Friday is een overheerlijke online rubriek bij Tendens.tv. Redactrice Naomi kruipt elke vrijdag tussen haar kookpotten en maakt lekkers klaar. Héél wat lekkers. Blijf ons dus zeker volgen op Instagram, om geen enkel recept te missen.

Bekijk ook

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door KitchenAid.