Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Zomerse edities foodtruckfestival HAP

Deze zomer vinden weer in heel Vlaanderen edities van het foodtruckfestival HAP plaats. Het evenement staat met gevarieerde eetkraampjes, randanimatie en het kinderdorp garant voor een heerlijk uitje.


Elke editie loopt meerdere dagen: vrijdag een afterwork event met dj’s, zaterdag is er live muziek en zondag kinderanimatie door Studio 100. Voor elk wat wils dus op dit festival voor foodlovers! Ontdek hieronder de edities in West-Vlaanderen.

Middelkerke

Op 16, 17 en 18 juli tovert HAP het Normandpark in Middelkerke om tot een heus dorp. Vrijdag en zaterdag kan je genieten van leuke beats of aangename live muziek van 14u ’s middags tot middernacht. Op maandag kan jong en oud plezier maken op het Bumba kinderdorp van 12u tot 21u.

Roeselare

Op 22, 23 en 24 juli maakt het HAP-festival het mooie weer in het Sint Sebastiaanpark in Roeselare. Het weekend wordt al op vijdag om 16u ingezet met een afterwork.

Ieper

In het Hamiltonpark in Ieper zullen op 5, 6 en 7 augustus tal van foodtrucks de ruimte vullen. Ook hier gaat het festival van start op vrijdag om 16u en kan je het hele weekend ook van leuke dj’s, sfeervolle livemuziek en kidsanimatie genieten.

Nieuwpoort

In het Leopold II park in Nieuwpoort vindt op 12,13,14 en 15 augustus een extra lange editie plaats. Zij plannen een extra dagje livemuziek in op zondag, waardoor Bumba pas op maandag langskomt. Kans genoeg dus om eens de badstadeditie te bezoeken.

Leuk weetje

Op HAP kan je contant bonnen betalen of gebruik maken van de Bonsai-app. Het leuke aan die app dat je bij elke 10 betalingen een boom plant. Zo kan je steentje bijdragen aan een betere natuur!

Meer weten of ben je benieuwd naar de locaties buiten West-Vlaanderen? Op de website van HAP Foodfestival vind je alle info!