Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Happy Moments met Sofie

Of het nu voor het weekend is of doordeweeks: Sofie Dumont maakt graag van iedere maaltijd een feestje. Haar nieuwste boek Happy Moments illustreert dat met een pak recepten. We volgen de chef-kok naar Knokke waar ze in een pop-up gerechten met haar signatuur serveert.


Mosselen met friet én een extra kick van chorizo, een basis tomatensaus die je in heel veel gerechten kunt gebruiken, de letterkoekjestaart uitgevonden door dochter Grace, het favoriete gerecht van echtgenoot Wim (surf en turf noedelsalade),…: het is slechts een kleine greep uit de vele lekkernijen in Happy Moments.

Foto’s: Bramski

Heb je ook zin om lekker aan te schuiven? Dat kan in Knokke! Net zoals drie jaar geleden baat Sofie een pop-uprestaurant uit. Op de kaart van TwntyTwo Eatery staan uiteraard heel wat gerechtjes uit haar nieuwste boek!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sofie Dumont (@sofiedumontchef)

Het boek Happy Moments van Sofie Dumont kost € 26,99 en is uitgegeven bij Lannoo.