Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Vrouwen in de watten met Brugse pop-up Puur Vrouw

Ben je graag creatief bezig, op zoek naar een leuke workshop of wil je unieke en vegan productjes kopen? Dan kan je de hele maand terecht in de pop-up van Puur Vrouw.


De pop-up verzamelt werken en input van 24 onderneemsters. Je kan er terecht voor fijne spulletjes waarmee je jezelf of een belangrijke vrouw in je leven kan verwennen. Het zijn niet alleen mooie of lekkere producten, ze zijn vaak ook met de nodige zorg voor mens en natuur gemaakt.

Zo vind je er handgemaakte juwelen, gezonde voedingswaren, notenmixen, stukken in keramiek, soja kaarsen, vegan skincare en verrijkende boeken. Er is ook een hoekje speciaal voor cadeautjes voor bijvoorbeeld alle juffen die hun schooljaar binnenkort afronden.

De shop is te vinden in de Academiestraat 14 in hartje Brugge.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puur vrouw Brugge (@puurvrouw_brugge)

Workshops

Wanneer je door de shop heen stapt, kom je terecht in de workshop ruimte. Hier worden interactieve activiteiten georganiseerd zoals het maken van mocktails, leren budgetteren, moeder dochter activiteiten, vrouwencirkels, Indische massage en zelfs leren manifesteren.

Je kan je voor de workshops inschrijven via de website.