Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Stephanie Planckaert en dochter Iluna lanceren make-up collectie met i.am.klean

Belgisch minerale make-up label i.am.klean maakt gezonde, onschadelijke producten voor elke vrouw. Stephanie Planckaert en haar 17-jarige dochter werkten samen met i.am.klean voor een exclusieve box voor de natuurlijke look.


‘Mama, ik wil me ook graag schminken’

‘Als je als moeder die zin hoort, wil je dat ze kwalitatieve en gezonde producten gebruikt,’ vertelt Stephanie. Dat het make-up label van Belgische bodem is, betekent voor haar een mooie bonus en de doorslag voor de samenwerking. ‘Elke vrouw heeft het recht om zich goed in haar vel te voelen. Een laagje mooie en gezonde make-up kan dan zorgen voor dat extra tikkeltje zelfvertrouwen’

Naturelle

Moeder en dochter verkiezen allebei een natuurlijke look. Daarom kiezen ze in hun collectie voor een Loose Mineral Foundation dat je aanbrengt met een Kabuki Brush. Deze combinatie zorgt voor een flaterende en egale uitstraling. Ook de oogschaduw, glanzend compact of als matte losse pigmenten, zijn in neutrale tinten zoals roze, licht paars en beige.

Een eye pencil en een mini-mascare vervolledigen de box, deze zijn perfect voor on-the-road en passen gemakkelijk in je handtas. De gehele selectie is bedoeld voor jong en oud, voor moeder en dochter.

De exclusieve box is verkrijgbaar op de webshop.