Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Nieuwe pop-up in Knokke: Cesar Casier & Friends

Belgisch topmodel en designer Cesar Casier is deze zomer aan de Belgische kust te vinden met zijn eigen pop-up store. Hij brengt zijn vrienden en favoriete merken mee in zijn gloednieuw pop-up concept Cesar Casier & Friends.


 

Een boeiende mix

Naast zijn eigen knitwearlabel, Cesar Casier Collection, dat sinds kort ook broeken en hemdjes aanbiedt, vind je er merken waarvan hij vond dat ze ontbraken in Knokke. Soir bijvoorbeeld het nieuwe modemerk van zijn beste vriendin Laura Praet. Routinely ook, de Belgisch-Nederlandse startup gespecialiseerd in serums. Octogony; het luxe lederwarenlabel met tijdloze tassen en accessoires.  En het populaire Antwerpse vintagelabel le freddie; dat voor de gelegenheid à la mer z’n intrek neemt. Ook Cesar’s favoriete sandalenmerk Birkenstock heeft een plek gereserveerd.

Vaste en wisselende merken

Naast de vaste merken die drie maand lang deel uitmaken van Cesar Casier & Friends, maken andere merken deel uit van een flash pop-up. Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée hebben met hun Unrun alvast een plekje begin augustus. Ook Cesars favoriete kunstenaar Ben Storms zal er zijn werk exposeren. Er zal elke week iets nieuws te beleven zijn in de winkel.

“Na mijn deelname aan drie eerdere pop-up shops aan de kust, besloot ik dit jaar zelf een pand te huren en een eigen winkel te starten. Ik wou een pop-up openen met merken waarmee ik een connectie heb,” vertelt Cesar. “Het is een mooie verzameling geworden van brands van vrienden, merken waarvan ik ambassadeur ben en labels die ik zelf elke dag draag. We zitten in het shoppinghart van de badstad aan Place Matuvu. Er is een prachtig terras verbonden aan de winkel waar Sofie Dumont het eten verzorgt. Daarnaast komt er ook een leuke cocktailbar die ’s avonds open blijft. Kortom: ons gezellige hoekje wordt de nieuwe place to be in Knokke!”

Van 17 juni tot 15 september kan je Cesar Casier & Friends vinden onder Hotel Memblinc aan het bekende Place Matuvu in Knokke. De winkel is iedere dag open tussen 10u30 en 18u.