Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Kleurrijke lingerie is helemaal in!

De juiste bh vinden is niet altijd makkelijk. Er zijn heel wat soorten pasvormen, maten en stofjes. Creatieve duizendpoot Deborah vertelt er alles over. Zij werkt in het familiebedrijf van haar man Benoit, die tussen de lingerie opgroeide.


Trends in lingerieland

Wat momenteel helemaal in is, is de niet-voorgevormde bh, met een mooi kanten stofje en heel wat kleur. De klassieker zoals een driedelige bh is natuurlijk ook nog steeds in, zeker voor dames met een grotere cupmaat.

Pasvormen, maten en kleuren, zoveel keuze!

Een voorgevormde, niet-voorgevormde of driedelige bh, het klinkt al als veel keuze, maar toch is er nog meer: de bralette! Die laatste is ideaal voor dames met een kleinere cupmaat, is heel comfortabel en is ook te verkrijgen in allerlei kleuren en stofjes.

Kom hier meer te weten over Juliette Lingerie de eigen collectie van Deborah en Lingerie Outlet.