Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Dit zijn de zomertrends voor de stadsvrouw

Wie aan zomerkledij denkt, denkt vaak aan jurkjes, zonnehoeden en slippers. De perfecte strandoutfit. Maar ook in de stad stijgen de temperaturen en zien we nieuwe kledij in de straten. Ontdek de zomercollectie Summer & the city van LolaLiza.


De boodschap is elegantie en vrouwelijkheid. Kledij die te dragen is van zonsopgang tot zonsondergang. De sleutelwoorden zijn luchtig en draagbaar. Wanneer zo weinig mogelijk kledij geen optie is, is de keuze van stofjes en laagjes van belang. Met een blazer die de warmte tegen houdt, maar je ook kan afdoen als het nodig is, ben je al op de goede weg.

Pastel en andere lichte kleuren nemen het voortouw deze zomer. Maar ook leuke prints kennen een plaatsje dit seizoen. Of je nu voor een monochrome pastelkleurige set gaat of een rok met een tropische print: Je kan nog alle kanten uit. Ontdek de straten op jouw volgende citytrip in deze must-haves.

Bekijk de volledige collectie ook in deze video:

In het kader van deze zomercollectie geeft LolaLiza door middel van een wedstrijd een reis weg van het Connections reisbureau. Meer informatie over deze wedstrijd geeft LolaLiza binnenkort op hun website.