Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Wolvis en Redopapers brengen textiel en papier samen

Het jong Belgisch breigoedlabel Wolvis gaat voor haar nieuwste collectie een stapje verder in haar liefde voor ‘verloren’ briefjes. Samen met het Antwerpse papierwarenmerk Redopapers brengen ze blocnotes van gerecycleerd papier en restjes wolvissen uit.


Voor de nieuwste zomercollectie van Wolvis, liet founder Griet zich inspireren door verschillende soorten verloren briefjes. Denk maar aan een oud metroticketje dat een herinnering aan een leuke citytrip opwekt of een oud boodschappenlijstje dat je laat terugblikken op een lekker receptje.

Samenwerking Redopapers

Na de shoot van de Wolvis-collectie van vorig jaar in het magazijn van Redopapers, komen ze dit jaar met een product: Blocnotes uit 100% papierresten en oud wolvistextiel. De blocnotes zijn lokaal en circulair geproduceerd; waarden waar beide merken prioriteit aan geven.

Zomersjaals

De collectie bestaat uit 6 kleurrijke zomersjaals. Bij aankoop van een sjaaltje, krijgt de klant er een blocnote bij. Ze worden ook in gelimiteerde oplage verkocht op de website voor €9.

Bekijk ook: