Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Papa’s in de watten leggen voor Vaderdag

Na een Moederdag vol bloemetjes, ontbijtjes en bezoekjes aan de wellness is het nu tijd om de papa’s, pluspapa’s en alle andere vaderfiguren een pluim te geven. Maar welke cadeautjes kan je zoal geven?


Verzorging

  • Clay and Glow Protecting Face Sunscreen: Welke vader houdt nu niet van 3 in 1? Deze zonnecrème beschermt tegen de zon, beschermt de huid tegen blauw licht en werkt als een hydraterende dagcrème. Perfect voor een hardwerkende papa.
  • Collistar Men: De herencollectie bevat verzorgende producten die elke man nodig heeft. Van een scheerschuim en aftershave balsem tot een deodorant. Bovendien ruiken ze heerlijk.
  • Rituals Homme: Het is misschien een cliché cadeau, maar wie is er nu niet tevreden met een setje van Rituals. Naast de zeepjes en shampoos zijn er ook verschillende producten voor baard- en huidverzorging.
  • Weleda Men: Is jouw papa iemand die geniet van producten met natuurlijke ingrediënten? Dan zijn de scheer- en verzorgingsproducten van Weleda ideaal. Door hun oorsprong zijn de producten ook geschikt voor gevoelige huidtypes.

Parfum

  • Comme des Garçons ZERO: Een heerlijke houtgeur op basis van cederhout, bergamot, musk en vetiver uit Haïti. Verfrist met een vleugje rozenoxide. Een geur die mannen én vrouwen niet kunnen weerstaan.
  • Le Beau Le Parfum: Dit parfum door Jean Paul Gaultier gaat voor een houtachtige geur die door en door mannelijk is. Een krachtig en boeiend parfum waarmee jouw vader binnenkort mensen omver blaast.
  • Invictus Platinum: Deze variant op de klassieker door Paco Rabanne spreekt de sportieve papa’s aan. Is hij al fan van de vorige Invictus, dan is deze zeker iets voor jouw vader. Al werd deze frisse geur wel radicaal heruitgevonden en daardoor nu nog intenser.

Eens iets anders

  • Rituals Car Perfume: Voor de papa’s die het liefst uren achter het stuur zitten, is er nog dit leuke cadeau. Een autoparfum die  hervuld kan worden met een frisse of net warme geur. Een originele kijk naar een luchtje.
  • AETERNUM: Voor de vaders die graag hun grijze haren en rimpels aan hun kinderen wijten, is er nu een anti-aging product dat hen zal geruststellen. Het Infinite Youth Treatment gaat niet alleen inspelen op de natuurlijke huidveroudering, maar dankzij het ingrediënt rode reishi ook op deze veroorzaakt door stress.