Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Klassiek en comfortabel: dé slippers van het seizoen

De zon schijnt harder, de dagen duren langer en het wordt stillaan warmer. En wie warm weer zegt, zegt slippers en sandalen. Laat je voeten vrij in deze nieuwe collectie met oude klassiekers van voetverzorgings- en schoenenmerk Scholl.


De collectie is geïnspireerd door de trends van het moment. Gedurfde en uitdagende combinaties van materialen en stijlen die je zelfvertrouwen boosten. Ook genderneutrale looks worden in de kijker gezet. Ze brengen klassiekers mee naar de nieuwe generaties. De iconische houten klomp maakt zijn comeback in een comfortabel nieuw jasje.

Terugkomers

Deze vier stijlen zijn tijdloos en bieden voor elk wat wils: van een meer gesloten klomp silhouette tot een open sandaal met hak.

Nieuwtjes

De belangrijkste nieuwkomer, de Pescura Carroarmato, speelt in op moderne wensen en noden. Een gedurfde statement slipper met een chunky buitenzool. Ook de Pescura Rafia gaat met zijn metallic aarde tonen mee met alle trends.

De Pescura Cloud is de meest vrouwelijke vorm in een reeks delicate kleuren. Daar tegenover staat de Pescura Honu, een unisex model dat vooral draait om duurzaamheid. Met 100% gerecycleerde materialen en kwaliteit die lang meegaat.

De collectie is online en bij bepaalde Scholl distributeurs te verkrijgen.