Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Femininiteit en inclusiviteit op de Hunkemöller Fashion Show

Met hun nieuwe show ‘Womxnnow’ toont lingeriemerk Hunkemöller nog meer inclusiviteit. Maar ze wijken niet af van de sterke vrouwelijke uitstraling en energie met hun kleurrijke stofjes en gedurfde vormen.


Kleurenfestijn

In de show vond je tal van kleurencombinaties terug die perfect passen bij verschillende huidskleuren. Wit met muntgroen, geel met felgroen maar ook blauw en paars en het vaker voorkomende oranje, roze en rood verscheen op de catwalk. “We leven, zijn spontaan en authentiek” zegt Global buying and Design Director Charlotte Davis. “We zijn 100% ontworpen door en voor vrouwen, en we kunnen niet trotser zijn op de show.”

Waaier aan maten

De collecties zijn beschikbaar in maten van XS tot XXL. Met het oog op inclusiviteit voor womxn van alle groottes en vormen.

De volledige show is te bekijken op YouTube.