Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Een kijk in de Pinterest-goals voorraadkast van Khloé Kardashian

Voor wie opgeruimde ruimtes een droom zijn, dan hebben deze foto’s van de voorraadkast van Khloé Kardashian wellicht een extatisch effect. Khloé stond al bekend om haar berucht cookie jars, waarin ze honderden oreo’s stapelt op een symmetrische en perfecte manier. Nu krijgen we een walk-in voorraadkast te zien om verzot op te zijn.


Khloé opende haar voorraadkast voor Poosh het lifestylemagazine van zus Kourtney Kardashian.

Strikt systeem

Van de belichting tot de bijpassende manden: het hele plaatje klopt. Ze werkt met categorieën zoals geblikte goederen, pasta’s, koekjes en crackers en zelfs een hele rij toppings. Er is geen enkel product dat geen plekje vindt in deze voorraadkast

Museumgevoel

Naast kookboeken en kaasplanken, heeft Khloé ook ruimte gemaakt voor een display fleurig porselein. Zo krijgt de ruimte nog die extra bezienswaardigheid. Deze voorraadkast is er eentje waarvan de deur altijd open mag staan, in tegenstelling tot de meeste van z’n soortgenoten.

Niet bespaard op luxe

Om dit ideaalbeeld te creëren, ging miljonair Khloé Kardashian niet voor de goedkope spulletjes. In tegendeel, de mooie dispensers waarin zij bloem en suiker bewaart, kosten elk 126 dollar. Ook voor alle andere potten, manden en draaitafeltjes koos ze voor luxeproducten. Onthoudt dus vooral dat niet iedereen zo’n kast kan betalen.

Onmogelijk te onderhouden

Laura Ellis en Faith Roberson, experten in indeling en inrichting, voegen er nog aan toe dat een voorraadkast met dat niveau van inrichting en met die grootte onderhouden bijna een part-time job op zich is. Hoewel het volgens Ellis wel veel voordelen met zich meebrengt, vertelt ze aan nieuwswebsite Insider: “Je kan veel gemakkelijker zien hoeveel je nog op voorraad hebt van een product. En als je luchtdichte verpakkingen gebruikt, blijven je producten zelfs langer vers.”

Een perfect ingerichte voorraadkast is dus wel een leuk idee en voor velen een droom, maar gemakkelijk te bereiken is het niet. Voorlopig kunnen we wel meegenieten van het prachtexemplaar van Khloé Kardashian.