Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

An-Katrien lanceert kleurrijke schoenenlijn

Deze zomer is kleur weer helemaal in, niet enkel in je kledij maar ook in je schoenen! Dat bewijst modeblogger An-Katrien Casselman met haar schoenenlijn bij Kunoka.


Dat An-Katrien een kleurrijke modeblogger is, wisten we al langer. Ze mocht nu ook voor het eerst haar kleurfilosofie doorgeven, dankzij haar eerste schoenenlijn. Voor de samenwerking koos schoenenmerk Kunoka voor An-Katrien, juist omdat ze zo kleurrijk is.

“Als ik iets voorstelde was de reactie van Evelyne vaak: ‘Anka, meen je dat? Da’s fantastisch!’. Ik vond het dus heel fijn dat ik mijn ideeën mocht doorspelen en dat er ook naar geluisterd werd”, aldus An-Katrien.

Candy Splash

‘Candy Splash’ omschrijft de collectie als geen ander: een overvloed aan kleuren, gegoten in de bekende pasvormen van Kunoka. De samenwerking was duidelijk een match made in heaven! Ontdek de schoenencollectie hier.

Bekijk ook