Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

WIN! Moederdagbox HelloFresh

Ben je nog op zoek naar een leuke verrassing naar aanleiding van moederdag? Goed nieuws: We mogen twee rijkgevulde moederdagontbijtboxen weggeven van Hellofresh!


💞Liefde gaat door de smaakpapillen en de maag! Een culinaire verwennerij is dus altijd het perfecte cadeau!😋 Wil je je mama, plusmama of andere vrouw die een belangrijke rol speelt in je leven in de bloemetjes zetten met een tafel vol lekkers? Waag dan zeker je kans met deze wedstrijd. We mogen twee rijkgevulde moederdagontbijtboxen weggeven van Hellofresh.
In de maaltijdbox zitten alle benodigdheden voor een geslaagde brunch, inclusief makkelijk te volgen recepten. Zoals de brunchklassieker eggs benedict met gerookte zalm en spinazie, of wat dacht je van ham-kaas croissants, vers uit de oven. Vul de rest van de tafel met yoghurt-fruitbowls, vers geperst appelsiensap en suikerbrood met roomboter. Smullen maar!
 
Deze wedstrijd loopt uitsluitend via Instagram. Je maakt kans door een reactie achter de laten op de desbetreffende post op Instagram. 
Deze wedstrijd loopt tot en met vrijdag 6 mei om 23u59. De 2 winnaars worden bekendgemaakt op zondag 8 mei (moederdag) via dit bericht.

Wedstrijdreglement

Dit reglement legt de algemene deelnemingsmodaliteiten vast die van toepassing zijn op de wedstrijden “Moederdagontbijtbox HelloFresh” die loopt via het Instagramaccount van www.tendens.tv.

Algemeen

De wedstrijd wordt georganiseerd door N.V. Regionale Media Maatschappij (RMM), Kwadestraat 151b, 8800 Roeselare. Hierbij wordt de wet op de privacy van 8/12/1992 en 11/12/1998 en de wet op de ehandel van 11/03/2003 strikt nageleefd.

De wedstrijd richt zich tot iedereen, uitgezonderd de personeelsleden van de Regionale Media Maatschappij, AVS en hun familieleden (echtgenoot, echtgenote en/of kinderen). De deelnemers dienen wel gedomicilieerd te zijn in België. Ook verenigingen / vennootschappen zijn uitgesloten van deelname. RMM houdt zich het recht voor personen te weigeren tot deze wedstrijd.

Minderjarigen mogen aan een wedstrijd deelnemen op voorwaarde dat zij de voorafgaande toestemming van hun ouders (of van de persoon die het ouderlijk gezag uitoefent) daarvoor gekregen hebben. Indien een minderjarige deelneemt, betekent dit dat hij/zij dergelijke toestemming verkregen heeft. RMM houdt zich het recht voor om op elk moment de geschreven bevestiging van de verkregen toestemming te vragen en om dit op andere manieren na te trekken evenals om elke minderjarige van de wedstrijd uit te sluiten die niet onmiddellijk of binnen een door RMM opgelegde redelijke termijn dergelijke bevestiging kan overmaken.

Deelnemen

Om op een geldige wijze deel te nemen aan de wedstrijd, dienen de deelnemers deze stappen te doorlopen:

  • een comment achter te laten op de Instagram-post.

Geldigheid van deelname:

  • geldig is een deelname met correcte registratiegegevens > wordt als fraude aanzien: fictieve gegevens opgeven bij registratie
  • geldig is een deelname voortvloeiend uit een redelijk aantal kansen > wordt als fraude aanzien: meerdere malen deelnemen met fictieve persoonsgegevens of persoonsgegevens van derden
  • geldig is een deelname waarbij de juiste handelingen gebeuren > wordt als fraude aanzien: het manipuleren van de game door ongeoorloofde handelingen en/of speciale software.

Elke poging tot fraude wordt bestraft met onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer. Hierover dient RMM zich niet te verantwoorden.

Deelname aan de wedstrijd op www.tendens.tv is gratis.

RMM is niet verantwoordelijk voor technische storingen. Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet ingeroepen worden als grond voor welke verplichting dan ook vanwege RMM.

Winnaars

Voor de wedstrijd zullen 2 winnaars geselecteerd worden. De winnaars worden op de hoogte gebracht via een comment onder de post op Instagram.

Prijzen

De winnaars winnen elk 1 Moederdagontbijtbox van HelloFresh, ter waarde van €39,95 voor 4 personen. De prijzen zijn niet inruilbaar tegen speciën of andere voordelen in natura noch overdraagbaar aan derden of partners. De prijzen zijn strikt persoonlijk en mogen in geen geval worden doorverkocht aan derden.

Er wordt duidelijk gecommuniceerd met de winnaar(s) hoe de prijzen verkregen kunnen worden.

Indien een prijs verstuurd wordt, kan RMM noch verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging of verlies van de prijs door de postdiensten, noch voor vertraging in ontvangst.

Varia

Buiten dit reglement, wordt er geen informatie m.b.t. deze wedstrijd uitgewisseld.

Als, in geval van overmacht, de wedstrijd zou moeten geannuleerd worden, kan RMM hiervoor in geen geval verantwoordelijk gesteld worden. Evenmin kan de organisator verantwoordelijk gesteld worden voor om het even welk technisch probleem.

Deelname aan de wedstrijd houdt volledige aanvaarding in van dit reglement. RMM behoudt zich het recht voor om alle klachten te onderzoeken en om onafhankelijk elke betwisting voortvloeiende uit deze wedstrijd -net als alle gevallen die niet voorzien zijn in dit reglement- op te lossen. Deze beslissingen zijn onherroepbaar. Geen enkele klacht zal telefonisch behandeld worden.

Elke poging tot fraude wordt bestraft met onmiddellijke uitsluiting van de deelnemer. Druk-, spel- en zet- of andere dergelijke fouten kunnen niet worden ingeroepen als grond voor welke verplichtingen dan ook vanwege RMM.