Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Veritas opent nieuwe winkel in Knokke

Op 1 april opende Belgische retailer Veritas een nieuwe flagshipstore in Knokke. Met het nieuwe en grotere winkelpand wil Veritas voldoen aan de noden van hun klanten. De focus van de flagshipstore zou liggen op de winkelbeleving.


De nieuwe, grotere, winkel op de Lippenslaan in Knokke heeft een strakke, high-end uitstraling met moderne presentatie van de verschillende merken. Het hele assortiment is aanwezig in deze flagshipstore, van het luxueuze handtassenmerk MAE tot de klassieke items zoals ondergoed en legwear. Met deze winkel wil Veritas zoveel mogelijk tegemoetkomen aan de noden van hun klanten.

De flagshipstore in Knokke is het hoogtepunt van dit feestjaar, waarin het merk haar 130ste verjaardag viert. Veritas zet al jaren in op vernieuwing en heeft in de toekomst ook verschillende (internationale) uitbreidingsplannen.