Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Sabine Peeters stelt collectie make-upkwasten voor

Make-upartist Sabine Peeters werkt al sinds 2007 fulltime in de beautysector. Naast de make-up zelf is ze ook verzot op kwalitatieve kwasten. Ze lanceerde dan ook onlangs haar eigen collectie.


Bij Sabine zitten er vaak professionele modellen en artiesten in de make-upstoel. Maar ze werkt ook even graag met mensen die voor de fun make-up gebruiken. Tijdens haar workshops overlaadt Sabine hen met tips en inspiratie. Naast de make-up zelf is ze ook verzot op kwasten.  Dierenharen staan in de make-upwereld bekend als uitermate geschikt voor borstels, maar Sabine vindt het in de huidige tijd een noodzaak om niet-dierlijke producten te gebruiken. Na een uitgebreide zoektocht naar goede materiaal presenteerde ze onlangs haar eigen collectie: ELIN Cosmetics.