Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Rustgevende drukte in de badkamer

Badkamers zijn er niet alleen om je ’s morgens haastig in op te frissen. Een goede badkamer is een oase van rust waar je kan bekomen van een drukke dag met een fijne skincare routine. Geef de ruimte een moderne make-over met de collecties losse accessoires van Serax.


De Engelse term ‘stuff’, die verwijst naar een heleboel verschillende dingen, benoemen de Italianen met het mooie woord ‘Cose’. De collectie bestaat dan ook uit een wijde verscheidenheid in vormen en soorten accessoires. Ze kunnen een badkamer meer vulling en karakter geven, een drukte die rust schept.

Zachte tinten

Om perfect in elk interieur te passen, is de collectie verkrijgbaar in tijdloze kleuren die met elke interieurtrend matchen: klassiek zwart en wit, gedempte tinten zoals gebroken wit, zand, grijs of beige. Er zijn stukken met een matte afwerking in combinatie met een glazuren binnenkant om het gebruiksgemak te verzekeren.

Niet alleen in de badkamer

Volgens de ontwerper, Bertrand Lejoly, kan de collectie in de keuken ook zijn nut bewijzen. “Ik zie Cose net zo goed gebruikt worden bij het aperitief, of als opbergdoosjes. Ook de zeeppomp is een vaste waarde in de keuken. Cose is dus niet beperkt tot de badkamer.”

Ontdek de volledige collectie op de website van Serax