Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Ray-Ban lanceert zonnebril met Sevdaliza

Ray-Ban is geen vreemde voor samenwerking met beroemdheden, dit keer brengen ze een nieuwe limited edition zonnebril op de markt met de Iraans-Nederlandse zangeres Sevdaliza.


In 2020 bracht Sevdaliza haar album “Shabrang” uit. Het album vertelt hoe ze haar kracht terugvindt na jaren van emotionele en fysieke turbulentie. De liedjes zijn geïnspireerd door verschillende genres, van alternatieve electronica tot avant-garde.

De campagneclip van Sevdaliza x Ray-Ban Studios toont de transformatie van de jonge Sevdaliza. Eerst krijgt ze Kung Fu-training van haar vader waarna ze fysiek uitgeput raakt en instort. Haar dagelijkse meditatieroutine, drijven op een rivier, brengt haar er weer wat bovenop. Ten slotte volgt de geboorte van haar zoon, een onvergetelijke ervaring. De zonnebril die ze ontwierp is haar metgezel doorheen de transformatie.

De bril symboliseert de cyclus van het leven die wordt doorgegeven van generatie op generatie. Iets dat naadloos aansluit bij de filosofische teksten van Sevdaliza over genderdiversiteit en de perceptie van emoties.

Ray-Ban Studios x Sevdaliza kun je vanaf vandaag krijgen in beperkte oplage bij geselecteerde retailers, Sunglass Hut (Brussel) en online op rayban.com. En wie weet zie je Sevdaliza – met Ray-Ban – in muziekcentrum Trix in Antwerpen op 9 mei.