Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Pete Davidson gezicht van nieuwe H&M collectie

Het leven ziet er rooskleurig uit voor Pete Davidson. Hij is niet alleen bekend om zijn acteerprestaties of comedy sketches op onder andere Saturday Night Live, hij valt sinds kort ook onder de noemer ‘de vriend van Kim Kardashian’. En om het helemaal af te maken, is hij nu model van een frisse mannencollectie bij H&M.


Zelfverzekerd

De collectie wil de nadruk leggen op het verband tussen een sterke outfit en je gemoedstoestand. Kledij die je zelfvertrouwen geeft. De campagne wil toespitsen op de frisse energie die door de mannenmode raast. Het gaat bij H&M vooral over vrijheid van expressie en zelfvertrouwen in een persoonlijke stijl.

“Samenwerken aan deze campagne was een geweldige ervaring. We hadden veel plezier bij het creëren van de foto’s. De kleren zitten comfortabel en voelen goed om te dragen. Net waar ik van hou bij H&M,” zegt Davidson.

Combinatie van oud en nieuw

In de campagne is Pete te zien in kledij van de huidige collectie van H&M en van vorige. De kledingketen moedigt mannen aan om te genieten van kledij die ze al bezitten, vintage of tweedehands te kopen en dan enkele nieuwe stukken toe te voegen. Het is een meer duurzame aanpak dan volledig van kleerkast te wisselen.

De zomerse collectie is binnenkort verkrijgbaar in de winkels en op de webshop.