Fashion Fit & Gezond Foodie Friday Tendens Smakelijk! Vrije tijd Wel in je vel Wonen

Op pad in Instagram- en TikTokmuseum Smile Safari

Een creatieve, grappige en leuke foto of video maken voor op jouw sociale media? Het is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig bestaat het instagram- en tiktokmuseum Smile Safari. Content creators gaan er los in de vele kleurrijke en originele decors.


Instagram- en TikTokmuseum… Say what?!

Sociale media spelen steeds meer een grote rol bij bedrijven en content creators. Het is dan ook belangrijk om leuke content te kunnen maken. Smile Safari is daar het ideale museum voor: van kleurrijke decors tot stoere ruimtes met neonlicht, er valt heel wat te beleven en ontdekken tijdens je bezoek aan het museum. Voor creatieve kinderen, tieners, maar ook zeker volwassenen is het een paradijs!

De perfecte Instagramfoto?

Voor een perfecte Instagramfoto zijn een paar dingen belangrijk volgens de content creators die wij spraken in Smile Safari. Goede belichting, een glimlach en een comfortabele outfit waar je je helemaal goed in voelt zijn de drie voornaamste ingrediënten voor een geslaagde foto. Ga jij graag met die tips aan de slag? Misschien is een bezoekje aan Smile Safari dan ook wel een leuke activiteit voor tijdens deze paasvakantie.

Bekijk ook

We gingen ook langs in de allereerste Smile Safari in Brussel. Bekijk hier de reportage!